KEREVİZ SALATASI

KEREVİZ SALATASI

MALZEMELER:
2 ADET KEREVİZ
1.5 SU BARDAĞI YOĞURT(SÜZME YOĞURT KULLANILMALI)
1 ÇAY BARDAĞI MAYONEZ
1 ÇAY KAŞIĞI HARDAL( Hardal tercihen kullanılabilir)
3-4 DİŞ SARIMSAK
TUZ VE CEVİZ

YAPILIŞI:
YOĞURDU KARIŞTIRMA KABINA ALARAK İÇİNE DÖVÜLMÜŞ SARIMSAK,MAYONEZ, HARDAL VE TUZU İLAVE EDİYORUZ.
KEREVİZLERİ SOYUP BEKLEMEDEN YOĞURTLU KARIŞIMIN İÇİNE RENDELEYELİM.IYICE HARMANLADIKTAN SONRA ARZU ETTİĞİNİZ SUNUM KAPLARINA ALARAK ÜZERİNE CEVİZ LE SÜSLEYİP SERVİS YAPINIZ.
AFİYET OLSUN


Yorumlar

Popüler Yayınlar