TON BALIKLI SANDVİÇ PASTA
TON BALIKLI SANDVİÇ PASTA
MALZEMELER
16 DİLİM TOST EKMEĞİ
300 GR TON BALIĞI
50 GR.KONSERVE MISIR
100 GR MAYANOZ
100 GR KREMA
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
TUZ VE KARABİBER
MAYDANOZ
DIŞINI KAPLAMAK İÇİN
100 GR KREMA
100 GR KREM PEYNİR
2 KAŞIK KESE YOĞURDU ( GEREKİRSE)
ÜZERİNİ VE YANLARINI SÜSLEMEK İÇİN
1 ADET SALATALIK
3 ADET ÇERİ DOMATES
YARIM LİMON
6-7 DAL TAZE SOĞAN YAPRAĞI
2-3 DAL DEREOTU
YAPILIŞI
YUKARIDAKİ MALZEMELER LİSTESİNDEKİ MAYDANOZ HARİÇ TÜM MALZEMELERİ RONDODAN GEÇİRELİM.
TOST EKMEKLERİNİ DÖRTLÜ OLARAK SERVİS TABAĞINA ALARAK RONDODAN GEÇİRDİĞİMİZ TON BALIKLI HARÇTAN SÜRELİM.HARCIN ÜZERİNE İNCE KIYDIĞIMIZ MAYDANOZU SERPELİM.BU İŞLEMİ 4 KAT OLACAK ŞEKİLDE TAMAMLAYALIM.1 SAAT KADAR DOLAPTA BEKLETELİM.
BU ARADA DIŞINI SIVAMAK İÇİN KREM PEYNİR VE KREMAYI KARIŞTIRALIM.KARIŞIM CIVIK BİR HALDE OLURSA İÇİNE 2 KAŞIK KESE YOĞURDU İLAVE EDEBİLİRSİNİZ.
DOLAPTAN ÇIKARDIĞIMIZ PASTANIN ÜST VE YANLARINI KAPLADIKTAN SONRA, ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SÜSLEYELİM VE TEKRAR BUZDOLABINA ALALIM.
YAKLAŞIK 1-2 SAAT SONRA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder