BURGER PEYNİRLİ MANTAR DOLMA

BURGER PEYNİRLİ MANTAR DOLMA

MALZEMELER

500 GR.MANTAR
50 GR.KAŞAR PEYNİRİ RENDESİ
50 GR.TULUM PEYNİRİ RENDESİ
1 FİNCAN CEVİZ İÇİ
6-7 DAL DEREOTU
6-7 DAL MAYDANOZ
TEREYAĞ
1 DİŞ SARIMSAK
MUSKAT RENDESİ
3-4 DİLİM BURGER PEYNİRİ

YAPILIŞI

MANTARLARIN SAPLARINI ÇIKARTIP YIKAYALIM SUYU İYİCE SÜZÜLDÜKTEN SONRA FIRIN TEPSİMİZE YERLEŞTİRELİM.
MANTARLARIN HER 
BİRİNİN İÇLERİNE ÇAY KAŞIĞININ UCUYLA TEREYAĞ KOYDUKTAN SONRA FIRINA VERELİM.

DİĞER TARAFTAN  KAŞAR PEYNİRİ VE TULUM PEYNİRİNİ RENDELEYELİM. İÇİNE İNCE KIYILMIŞ DEREOTU , MAYDANOZ, SARIMSAK VE CEVİZLE BİRLİKTE MUSKAT RENDESİ İLAVE EDEREK KARIŞIMI GÜZELCE HARMANLAYALIM.
FIRINDAKİ MANTARLARIN PİŞMESİNE YAKIN PEYNİR KARIŞIMLARINI  MANTARLARIN İÇİNE DOLDURALIM VE TEKRAR FIRINDA VERELİM.

PEYNİRLER TAM  ERİMEDEN FIRINDAN ÇIKARTARAK BİR MAŞA YARDIMIYLA MANTARLARI ALIP  ARALARINA BURGER PEYNİRİ KOYARAK ÜST ÜSTE GELECEK ŞEKİLDE BÜYÜK BOY KÜRDANLA SABİTLEYELİM.

TEKRAR 2 DAKİKA KADAR FIRINDA TUTUP BURGER PEYNİRLERİ ERİMEYE BAŞLADIĞINDA FIRINDAN ÇIKARTIP SICAK SICAK SERVİS YAPALIM.

AFİYET OLSUN...

RESİMDE BURGER PEYNİRLERİ BİRAZ DONUK ÇIKTI SEBEBİ İSE FOTOĞRAFLAMAK İÇİN BİRAZ ZAMAN HARCADIM.SANIRIM DONDULAR...
SİZ HEMEN SICAK SICAK TÜKETİN..ENFESSS BİR LEZZET. SEVGİLER☺❤

Yorumlar

Popüler Yayınlar