FIRINDA SOSLU KARNABAHAR
FIRINDA SOSLU KARNABAHAR
MALZEMELER
1 BÜTÜN KARNABAHAR
SOS İÇİN
1 ÇAY BARDAĞI TAZE YOĞURT
1 FİNCAN SIVI YAĞ
1 YUMURTA
YARIM LİMON SUYU
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1 'ER ÇAY KAŞIĞI UCUYLA, KARABİBER,KİMYON,KİŞNİŞ,ZERDEÇAL,ZENCEFİL,PUL BİBER, MUSKAT, BİBERİYE,NANE ,KEKİK VE SARIMSAK TOZU
YAPILIŞI
SOS İÇİN GEREKLİ MALZEMELERİ BİR KABA ALARAK GÜZELCE ÇIRPALIM. KARNABAHARI YIKADIKTAN SONRA SOS KABINA ALARAK HER YERİNİ İYİCE SOSLAYALIM. 1 SAAT KADAR DİNLENDİRDİKTEN SONRA TEKRAR SOSLAYIP 180 DERECE FIRINA VERELİM.
KIZARANA KADAR PİŞİRDİKTEN SONRA KESEREK SERVİS YAPALIM.
AFİYET OLSUN..
SEVGİLİ DOSTLAR OLDUKÇA HAFİF BU KARNABAHARI ET YEMEKLERİNİN YANINDA GARNİTÜR OLARAK VEYA SADECE DİYET YEMEKLERİNİZDE KULLANABİLİRSİNİZ.
OLDUKÇA KOKULU VE LEZZETLİ BİR TADI OLUYOR..
Yorumlar
Yorum Gönder