HİNDİ ÇULLAMA


HİNDİ ÇULLAMA

MALZEMELER

1 KG HİNDİ KAPAMA

BULAMAK  İÇİN

1 SU  BARDAĞI UN
SU,TUZ VE KARABİBER

KIZARTMAK İÇİN
SIVI YAĞ


HİNDİ KAPAMALARI HAŞLAYIP BİR TABAĞA ALALIM.


KARIŞTIRMA KABINA UNU ALARAK İÇİNE SU.TUZ VE KARABİBER İLAVE EDEREK AKIŞKAN BİR BULAMAÇ YAPALIM...

HAŞLANAN HİNDİ ETLERİNİ UNLU HARCA BULAYALIM.

BULANAN ETLERİ KIZGIN YAĞDA ARKALI ÖNLÜ KIZARTALIM.


KIZARTMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SICAK SERVİS YAPALIM.

AFİYET OLSUN...

Yorumlar

Popüler Yayınlar