HİNDİ ÇULLAMA
HİNDİ ÇULLAMA
MALZEMELER
1 KG HİNDİ KAPAMA
BULAMAK İÇİN
1 SU BARDAĞI UN
SU,TUZ VE KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN
SIVI YAĞ
HİNDİ KAPAMALARI HAŞLAYIP BİR TABAĞA ALALIM.
KARIŞTIRMA KABINA UNU ALARAK İÇİNE SU.TUZ VE KARABİBER İLAVE EDEREK AKIŞKAN BİR BULAMAÇ YAPALIM...
HAŞLANAN HİNDİ ETLERİNİ UNLU HARCA BULAYALIM.
BULANAN ETLERİ KIZGIN YAĞDA ARKALI ÖNLÜ KIZARTALIM.
KIZARTMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SICAK SERVİS YAPALIM.
AFİYET OLSUN...
Yorumlar
Yorum Gönder