PAZILI KREP SARMA
PAZILI KREP SARMA
MALZEMELER
1 BAĞ PAZI
2 YUMURTA
2 SU BARDAĞI SÜT
6-7 KAŞIK UN
TUZ
İÇ MALZEMESİ İÇİN
4 KAŞIK LOR PEYNİRİ
100 GR BEYAZ PEYNİR
NANE-DEREOTU
BİR BAĞ PAZIYI ALALIM.
SERT SAP KISIMLARINI KESEREK GÜZELCE YIKAYIP İRİ İRİ DOĞRAYALIM.
3 YEMEK KAŞIĞI YAĞLA TAVADA HAFİFÇE KAVURALIM. KAVURDUKTAN SONRA İÇİNDEN 4/ 1 ini AYIRALIM GERİ KALANI RONDODAN GEÇİRİP PÜRE HALİNE GETİREREK SOĞUMAYA BIRAKALIM.
İÇ MALZEMEMİZİ HAZIRLAYIP İÇİNDE AYIRDIĞIMIZ PAZIDAN İLAVE EDEREK GÜZELCE HARMANLAYALIM.
BU ARADA KREP HAMURUNU HAZIRLAYIP İÇİNE PÜRE HALİNE GETİRDİĞİMİZ PAZILARI DA İLAVE EDEREK ARKALI ÖNLÜ TAVADA KIZARTALIM.
HAZIRLANAN KREP HAMURLARININ İÇİNE PEYNİR HARCINI İLAVE EDELİM.
VE SARALIM.
SARDIĞINIZ KREPLERİ İSTER BÜTÜN İSTER DİLİMLEYEREK SERVİS YAPIN.
BEĞENECEĞİNİZİ UMDUĞUM MUHTEŞEM BİR LEZZET OLUYOR.
AFİYET OLSUN.
NOT:KREP HAMURU AKIŞKAN OLMALIDIR.UN MİKTARINI KENDİNİZE GÖRE KONTROL ETMELİSİNİZ.KULLANDIĞINIZ MALZEME VE YUMURTAYA GÖRE UNU ARTIRABİLİR VEYA EKSİLTEBİLİRSİNİZ.
SEVGİLER...
Yorumlar
Yorum Gönder